FSAirlines Beta Bugs

Check here to keep abreast of FSAirlines updates.

Moderators: The Ministry, Guru's

DaveB
The Ministry
Posts: 30457
Joined: 17 Jun 2004, 20:46
Location: Pelsall, West Mids, UK
Contact:

Re: FSAirlines Beta Bugs

Post by DaveB » 15 Dec 2008, 10:16

Hi Johnny..

Just a thought but did you have any problems closing the flight.. eg, did you have to manually upload a pirep??

EDIT..
Another thought Johnny. You've obviously flown the flight as neither you or the T3 are in EGLL. The best thing to do here is go onto FSA.. click on the book flight page then cancel the current flight. As all the relevant bits and pieces are in place (you and the aircraft) it shouldn't delete the flight you've just done. That said.. it shouldn't be showing the flight booked either!! Anyway.. try cancelling the flight towit the end result is that both you and the aircraft are still in EKCH ready to book the return :)

ATB

DaveB :tab:
ImageImage
Old sailors never die.. they just smell that way!

JW
Chipmunk
Chipmunk
Posts: 26
Joined: 10 May 2007, 08:52
Location: West Midlands, UK

Re: FSAirlines Beta Bugs

Post by JW » 15 Dec 2008, 15:14

Dave,
No manual upload required.
Just tried to cancel flight and I am now shown to be at Kastrup! Whatever you did - thanks!
Johnny

DaveB
The Ministry
Posts: 30457
Joined: 17 Jun 2004, 20:46
Location: Pelsall, West Mids, UK
Contact:

Re: FSAirlines Beta Bugs

Post by DaveB » 15 Dec 2008, 17:45

Hi Johnny..

I think the system threw a wobbly mate. Glad you're sorted ;-)

ATB

DaveB :tab:
ImageImage
Old sailors never die.. they just smell that way!

JW
Chipmunk
Chipmunk
Posts: 26
Joined: 10 May 2007, 08:52
Location: West Midlands, UK

Re: FSAirlines Beta Bugs

Post by JW » 30 Dec 2008, 07:14

Hello, Its me again!
Can't seem to access Fsairlines website. Keep getting:-
"Couldn't connect to database server: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)"
(Whatever that means)
Anyone else had a problem?
JW

Viscount Cornbank
The Gurus
Posts: 1110
Joined: 29 Jun 2004, 12:29
Location: Cornbank House, rural Scotland

Re: FSAirlines Beta Bugs

Post by Viscount Cornbank » 30 Dec 2008, 08:56

Yep, me too :@ No FSairlines signatures appearing here either.

cheers

Fraser
Image

fighterpilot
Trident
Trident
Posts: 356
Joined: 19 Nov 2006, 16:33
Location: Andover

Re: FSAirlines Beta Bugs

Post by fighterpilot » 30 Dec 2008, 10:32

Already being discussed here: http://www.cbfsim.org/cb-bb/viewtopic.php?f=15&t=15719 Seems as though somebody has forgotten to feed the meter :lol: Fustrating, lets just hope it is sorted soon.

RIchard
ImageImage
If you don't know where your going any road will get you there. - George Harrison

DaveB
The Ministry
Posts: 30457
Joined: 17 Jun 2004, 20:46
Location: Pelsall, West Mids, UK
Contact:

Re: FSAirlines Beta Bugs

Post by DaveB » 04 Jan 2009, 20:40

Hi Guy's..

The client has been updated again to 1.1.3. Hopefully, the probs encountered with 1.1.2 have been fixed ;-)

ATB

DaveB :tab:
ImageImage
Old sailors never die.. they just smell that way!

fighterpilot
Trident
Trident
Posts: 356
Joined: 19 Nov 2006, 16:33
Location: Andover

Re: FSAirlines Beta Bugs

Post by fighterpilot » 04 Jan 2009, 20:44

Hi Dave, the version I have been using is 1.13 (its been out for a couple of says now) It seems something has got broken with the fuelling somewhere and as I don't want to get charged for fuel i already have i think i will hold back for a while until a fix is found.

Richard
ImageImage
If you don't know where your going any road will get you there. - George Harrison

DaveB
The Ministry
Posts: 30457
Joined: 17 Jun 2004, 20:46
Location: Pelsall, West Mids, UK
Contact:

Re: FSAirlines Beta Bugs

Post by DaveB » 04 Jan 2009, 20:55

Sri Richard..

Not been in the air since before christmas and presumed 1.1.2 had just been released with 1.1.3 as the quick fix :brick: Must pay more attention :doho:

ATB

DaveB :tab:
ImageImage
Old sailors never die.. they just smell that way!

RAF_Quantum
The Gurus
Posts: 2740
Joined: 04 Jul 2004, 23:36
Location: NE Lincolnshire UK
Contact:

Re: FSAirlines Beta Bugs

Post by RAF_Quantum » 05 Jan 2009, 13:38

Hi Guys,

Just a quick heads up re the unreliabilty of FSA recently, this was due to an internal coding on the site concerning the airport population calculations. Memory was being assigned to the calculation but was not getting released. As more calcs were performed, available memory was being reduced until the site ground to a halt until it was rebooted. Of course, the memory hog continued again and would grind to a halt again. Thankfully, Konny found where the problem lay and fixed it and touch wood has been ok since. Now, we just need to get the refuelling sorted since the bug got introduced in the new v 1.1.3 client release.

Regards

John
Image

Post Reply