Display driver interrupt

The place for hardware and software issues, FS and non-FS related

Moderators: The Ministry, Guru's

Motormouse
Concorde
Concorde
Posts: 1187
Joined: 09 Sep 2004, 22:03
Location: In a Hangar

Re: Display driver interrupt

Post by Motormouse »

Try a driver refresh / update

Ttfn

Pete
An Elephant is a Mouse designed to
a government specification.
TSR2
The Ministry
Posts: 12864
Joined: 17 Jun 2004, 14:32
Location: North Tyneside, UK
Contact:

Re: Display driver interrupt

Post by TSR2 »

I had this issue years ago and it was a PSU problem. New PSU and it was right as rain.
Ben.:tunes:

ImageImageImage
Airspeed
Red Arrows
Red Arrows
Posts: 6565
Joined: 14 Sep 2011, 03:46
Location: Central Victorian Goldfields, Australia
Contact:

Re: Display driver interrupt

Post by Airspeed »

Hi Pete,
Tried updating, no luck there. Can I remove the driver without killing my ability to operate, then reinstall?

Thanks Ben.

Hi George,
I often over-think things. :$
TSR2
The Ministry
Posts: 12864
Joined: 17 Jun 2004, 14:32
Location: North Tyneside, UK
Contact:

Re: Display driver interrupt

Post by TSR2 »

If it works at all, it’s unlikely to be the driver. It sounds hardware related. If you uninstall the driver, the display will default to basic Microsoft driver. So download the driver from nvidia or AMD and save it. Then uninstall the existing driver and reboot. Then install the previously downloaded driver and reboot again.
Ben.:tunes:

ImageImageImage
Post Reply