Problem running FS9

Classic British Flight Sim forum.
Support for Maltby/Piper FS models & other Classic British freeware.

Moderators: The Ministry, Guru's

paul26may
Victor
Victor
Posts: 212
Joined: 25 Jun 2006, 21:32

Re: Problem running FS9

Post by paul26may »

When I attempt to launch FS9 I get the message, 'Do you want to allow this app from an unknown publisher to make changes to your device?'
I click on 'Yes' and guess what? Nothing happens. :'( :'(

Airspeed
Red Arrows
Red Arrows
Posts: 6346
Joined: 14 Sep 2011, 03:46
Location: Central Victorian Goldfields, Australia
Contact:

Re: Problem running FS9

Post by Airspeed »

paul26may wrote:
27 Mar 2020, 10:27
When I attempt to launch FS9 I get the message, 'Do you want to allow this app from an unknown publisher to make changes to your device?'
I click on 'Yes' and guess what? Nothing happens. :'( :'(
This must be in W10, from your previous post. Foreign territory for me; when I loaded FSX onto W10, I was told that my validation number was invalid. :wall:

Can we just go back a notch, Paul; what did you find in W7 regarding status of users? You didn't answer that. When following through any problem, we need to find a proven point to work forward from.

paul26may
Victor
Victor
Posts: 212
Joined: 25 Jun 2006, 21:32

Re: Problem running FS9

Post by paul26may »

Hello Airspeed, I am the administrator apparently.

Airspeed
Red Arrows
Red Arrows
Posts: 6346
Joined: 14 Sep 2011, 03:46
Location: Central Victorian Goldfields, Australia
Contact:

Re: Problem running FS9

Post by Airspeed »

paul26may wrote:
27 Mar 2020, 12:00
Hello Airspeed, I am the administrator apparently.
Paul,
Where did you install FS9?
If it was in "Program Files", that is a common source of trouble.
Try installing to C:\FS9, (or whatever folder name you prefer)

paul26may
Victor
Victor
Posts: 212
Joined: 25 Jun 2006, 21:32

Re: Problem running FS9

Post by paul26may »

Okay I'll try that.

paul26may
Victor
Victor
Posts: 212
Joined: 25 Jun 2006, 21:32

Re: Problem running FS9

Post by paul26may »

That's not worked either.

Airspeed
Red Arrows
Red Arrows
Posts: 6346
Joined: 14 Sep 2011, 03:46
Location: Central Victorian Goldfields, Australia
Contact:

Re: Problem running FS9

Post by Airspeed »

Check point:
It is installed,
You had your validation code accepted,
You are Administrator,
The shortcut points to the correct installed location,
You did Ben's tick in the Properties of the shortcut-"run as admin".
Then you launch from the shortcut,
..........you get a message reading what exactly?

paul26may
Victor
Victor
Posts: 212
Joined: 25 Jun 2006, 21:32

Re: Problem running FS9

Post by paul26may »

Couldn't Load Language Resource DLL
Error File C:\FS9\Language.dll
Error Code: 0x7E (126)
Program is aborting!

What a load of bollocks! Just saying.

TSR2
The Ministry
Posts: 12669
Joined: 17 Jun 2004, 14:32
Location: North Tyneside, UK
Contact:

Re: Problem running FS9

Post by TSR2 »

It sounds like one of the files in your install is corrupt. I’ll upload mine here and you can’t try that. It will be later today.
Ben.:tunes:

ImageImageImage

Dev One
Vintage Pair
Vintage Pair
Posts: 2333
Joined: 10 Jul 2009, 08:33
Location: Vale of the White Horse

Re: Problem running FS9

Post by Dev One »

paul26may wrote:
28 Mar 2020, 12:57
Couldn't Load Language Resource DLL
Error File C:\FS9\Language.dll
Error Code: 0x7E (126)
Program is aborting!

What a load of bollocks! Just saying.
Can you not copy the language.dll from your disc, & then place it in the FS9 folder? I did that once to convert a french installation into an english one. Mind you that was from the two versions installed on the hard drive.
Good luck
Keith

Post Reply