Argosy compatibility with P3DV4?

A quiet place for budding model makers to share thoughts, get answers to questions and request and share references.

Moderators: The Ministry, Guru's

Post Reply
mhp62
Chipmunk
Chipmunk
Posts: 2
Joined: 22 Nov 2018, 18:03

Argosy compatibility with P3DV4?

Post by mhp62 » 22 Nov 2018, 18:15

Good evening.

I guess that the title above says it all!

Flew 28 years as rear crew on Nimrod MR2s.

Many passenger flights on Viscounts and Heralds and F27s. Jeez but NO amount or thickness of airport terminal glass could stop the sounds of those Darts bashing your ears.

Had a flight as a cadet on board a 115 Sqn Argosy. Cottesmore I think? Circa 1974.

Beautiful era for aircraft.

DaveG
The Gurus
Posts: 5940
Joined: 23 Jun 2004, 18:05
Location: in a deep, dark hole somewhere.
Contact:

Re: Argosy compatibility with P3DV4?

Post by DaveG » 22 Nov 2018, 18:51

Hello, and welcome. :hello:

The Argosy is a FS9 model, so won't work in P3d v4 at all unfortunately.
Dave G.
Image

mhp62
Chipmunk
Chipmunk
Posts: 2
Joined: 22 Nov 2018, 18:03

Re: Argosy compatibility with P3DV4?

Post by mhp62 » 22 Nov 2018, 20:15

Hi Dave.

Okey doke. Thank you.

Post Reply